DMIH 2007 Logo
 
OBAVIJEST
 
županijskim povjerenstvima o održavanju Državnog natjecanja i smotre učenika osnovnih i srednjih škola
Republike Hrvatske iz područja informatike-računalstva u 2007. godini
 
Ovo je ZADNJA OBAVIJEST pred održavanje Državnog natjecanja i smotre - DMIH 2007 pa Vas molimo da se pridržavate uputa koje ćemo Vam dati. Također Vas molimo da na ovim web stranicama obratite pažnju i na Program DMIH-a koji se održava u hotelu PORIN u Zagrebu, Sarajevska 41, od 16.-21. travnja 2007.
 
Prema odluci Državnog povjerenstva koje je imenovano od ravnatelja Agencije za odgoj i obrazovanje RH, učenike na Državno prvenstvo mogu pratiti i pozvani su samo mentori-profesori-učitelji informatike iz škola ili informatičkih društava-klubova koji su bili mentori-profesori-učitelji u prijavama sa županijskih natjecanja i smotri te čiji su učenici pozvani na DMIH 2007.
 
Svaka županija ima pravo poslati na Državno prvenstvo samo određeni broj pozvanih profesora-mentora (ranije dostavljeno), koji imaju svoje učenike na DMIH-u 2007. Između pozvanih profesora-mentora županijsko povjerenstvo treba odrediti odgovornog voditelja-mentora županijske ekipe.
 
Molimo Vas da hitno, ukoliko niste, odredite i dostavite ime odgovornog voditelja županijske ekipe, koji treba voditi potpunu skrb o učenicima na putu, za vrijeme smještaja, natjecanja i boravka u hotelu, te imena ostalih mentora-profesora iz Vaše županije koji će pratiti učenike. Ovi podaci su nam bitni radi rasporeda smještaja u hotelu. Županijske ekipe trebaju ispuniti navedeno najkasnije do 13. travnja 2007. da bi mogle sudjelovati na DMIH-u 2007.
 
Boravak u hotelu Porin na DMIH-u počinje 16. travnja 2007. ručkom do 16.00 sati, a doručak 20. travnja 2007. (odnosno 21. travnja za sudionike Hrvatske informatičke olimpijade) je završetak usluge koja je za vas plaćena u hotelu. Učenici i profesori iz grada Zagreba odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje RH nisu smješteni u hotelu, ali imaju doručak, ručak i večeru.
 
SVI UČENICI SU PRI DOLASKU NA DMIH 2007. OBVEZNI UZ ISPUNJENU DOBIVENU PRIJAVNICU PREDOČITI I UČENIČKU KNJIŽICU ILI POTVRDU ŠKOLE, BEZ ČEGA NE MOGU SUDJELOVATI NA NATJECANJU I SMOTRI.
 
SVI SUDIONICI DMIH-a- 2007 DUŽNI SU NOSITI AKREDITACIJU, BEZ KOJE NEĆE MOĆI SUDJELOVATI NA NATJECANJIMA I OSTALIM SLUŽBENIM DOGAĐANJIMA NA DMIH-u.
 
Putovanje u Zagreb za one koji neće imati vlastiti prijevoz ili organizirani autobus najbolje je obaviti autobusom ili vlakom. Od željezničkog kolodvora najbolje je upotrijebiti gradski autobus Glavni kolodvor - Dugave (broj linije 220).
 
Više županijskih ekipa može se dogovoriti o zajedničkom putovanju u Zagreb te unajmiti autobus koji treba biti popunjen da bi se steklo pravo plaćanja predračuna unaprijed od strane Agencije za odgoj i obrazovanje RH (kontakt: gospođa Maja Zrnčić, prof., 01 / 3652 999).
 
Ostale dodatne informacije možete dobiti u tajništvu Hrvatskog saveza informatičara do 13. travnja 2007., a poslije toga na telefon hotela Porin (01 / 6689 300) ili Organizacijskog odbora DMIH-a 2007. (098 / 818 039).
 
Zbog višegodišnjeg iskustva, organizator je s hotelom uskladio poštivanje kućnog reda. Dakle, osim uobičajenog normalnog ponašanja u hotelu, učenici su dužni biti na spavanju svaki dan NAJKASNIJE do 23.00 sata. Učenici koji ne budu poštivali kućni red bit će poslani kućama.
 
DOBRO DOŠLI NA DMIH 2007. U ZAGREBU!
 
ŽELIMO VAM SRETAN PUT I MNOGO USPJEHA NA DRŽAVNOM NATJECANJU I SMOTRI!
 
Za učenike i profesore iz Grada Zagreba bit će naknadno objavljena mogućnost autobusnog prijevoza iz centra Zagreba do hotela Porin.
 
Srdačno vas pozdravljamo!
 
U Zagrebu, 10. travnja 2007. Za Državno povjerenstvo:
Organizator DMIH-a 2007
Ivo Šeparović, dipl. ing.