DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE 2019
 
Hotel Zora, Primošten
od 19. do 22. ožujka
 
REZULTATI
 
Logo
 
Primjena algoritama - Osnovne škole
 
Primjena algoritama - Srednje škole
 
GALERIJA FOTOGRAFIJA
 
VIDEO
 
Mjesec ožujak tradicionalno je rezerviran za Državno natjecanje iz informatike koje će se i ove godine održati u Primoštenu od 19. do 22. ožujka ove godine. Nakon provedenih školskih i županijskih natjecanja diljem Hrvatske, pravo nastupa na Državnom natjecanju iz informatike steklo je preko 170 učenika osnovnih i srednjih škola koji će se natjecati u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera. Na natjecanju će ih pratiti i preko 110 mentora.
 
Organizatori ovogodišnjeg natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski savez informatičara.
 
Hrvatski savez informatičara kao suorganizator ovog natjecanja (u kategorijama Logo, Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ, uz tehničku podršku i organizaciju računala, mreže i evaluacije), sudjeluje sa svojim najboljim stručnim suradnicima, redom bivšim natjecateljima u osnovnoj i srednjoj školi i na fakultetu, ali i priznatim profesorima i mentorima iz informatike i programiranja.
 
Više informacija možete pronaći i na službenoj web stranici informatika.azoo.hr, a svim natjecateljima želimo puno sreće na ovom i svim daljnjim natjecanjima.