INFO 2004
36. međunarodni sajam informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija
Zagrebački Velesajam
9. - 13. studenog 2004.

Hrvatski savez informatičara
paviljon 8b
Predstavljanje najuspješnijih softverskih radova hrvatske školske mladeži u 2004. godini

 

Svoju dugogodišnju suradnju sa Zagrebačkim velesajmom Hrvatski savez informatičara nastavlja i ove godine nastupom na sajamskoj priredbi INFO 2004 kao najvažnijem poslovnom događaju i vodećoj marketinškoj platformi ICT branše u jugoistočnoj Europi.

INFO i ove godine prezentira znanja i potencijale koji postoje u Hrvatskoj i zemljama u okruženju, a tematski je fokusiran na ulogu informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija u razvoju malog i srednjeg poduzetništva u regiji. INFO okuplja više od 50,000 očekivanih posjetitelja koji će moći, uz upoznavanje najnovijih tehnologija na izložbenom prostoru, pratiti i brojne konferencije, workshopove i seminare na aktualne teme iz IT industrije.

Hrvatski savez informatičara predstavlja se u paviljonu 8b, a posjetitelji i šira publika imati će priliku prisustvovati prezentacijama najuspješnijih softverskih radova učenika osnovnih (četvrtak, 11. studenog) i srednjih (petak, 12. studenog) škola, koji su pohvaljeni i nagrađeni na Državnoj smotri softverskih radova u svibnju ove godine na Danima mladih informatičara u Varaždinu.

Oba dana prezentacije počinju u 10:30 sati. Pozivamo Vas da nas tada, a i inače, posjetite na našem štandu.

Kratki opisi softverskih radova