KAMP 2014 Logo
 
24. KAMP MLADIH INFORMATIČARA HRVATSKE
 
Krk, od 26. lipnja do 6. srpnja 2014.
 
NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE
 
U suorganizaciji s Klubom informatičara otoka Krka i OŠ F. K. Frankopana iz Krka, domaćinom ovog Kampa, te pod pokroviteljstvom Hrvatske zajednice tehničke kulture, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, poglavarstava Grada Krka i Županije primorsko-goranske Hrvatski savez informatičara organizira 24. kamp mladih informatičara Hrvatske – KRK 2014 i raspisuje natječaj za sudjelovanje.
24. kamp mladih informatičara Hrvatske namijenjen je najboljim mladim informatičarima, darovitim učenicima osnovnih i srednjih škola i članovima udruga i klubova Hrvatskog saveza informatičara.
Kamp 2014 održat će se od 26. lipnja do 6. srpnja u OŠ F. K. Frankopana u Krku, a sudionici će prema svojim željama moći sudjelovati u nekim od ponuđenih radionica: Logo, Basic, Visual Basic, Pascal, Python, C++/STL, Algoritmi, HTML/PHP, Osnove robotike i dr.
Osim navedenih radionica za sve će sudionike biti organizirana i zanimljiva predavanja te drugi sadržaji, a radionice će voditi stručni suradnici HSIN-a, uspješni mladi informatičari i nosioci olimpijskih informatičkih medalja, te članovi Kluba informatičara otoka Krka.
Pozivamo mlade informatičare, koji su na informatičkim natjecanjima i smotrama softverskih radova na nacionalnoj razini u školskoj godini 2013/2014 postigli zapažene rezultate, da se prijave na natječaj Hrvatskog saveza informatičara za besplatno sudjelovanje na 24. kampu mladih informatičara Hrvatske.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na Kampu trebaju ispuniti Prijavnicu (preuzmite ovdje) te ju poslati najkasnije do ponedjeljka, 26. svibnja 2014. godine na e-mail adresu hsin@hsin.hr.
Temeljem pristiglih prijava Izvršni odbor Hrvatskog saveza informatičara izabrat će za sudjelovanje na Kampu 2014 do 15 učenika osnovnih i do 15 učenika srednjih škola. Prednost pri odabiru imati će učenici koji su postigli najbolje rezultate na Hrvatskom otvorenom natjecanju iz informatike - HONI 2013/2014, Hrvatskoj informatičkoj olimpijadi 2014 kao i ovogodišnjem državnom Infokup natjecanju.
Rezultati natječaja biti će objavljeni na web stranicama HSIN-a najkasnije u ponedjeljak, 2. lipnja 2014. godine, a odabrani će učenici o svim detaljima vezanim za Kamp biti obaviješteni putem emaila.
 
U Zagrebu, 22. travnja 2014.
Za Hrvatski savez informatičara
Krešimir Malnar, v.d. tajnik