NATJEČAJ ZA IZRADU LOGOTIPA
 
Otvoren je natječaj za izradu logotipa za natjecanja i smotre radova učenika osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske iz informatike i računalstva koje organizira i provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Agencija za odgoj i obrazovanje uz stručnu organizaciju Hrvatskog saveza informatičara.
 
Na natječaj se mogu prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske uz mentorstvo učitelja ili nastavnika.
 
Logotip mora sadržavati tekst 17. DANI MLADIH INFORMATIČARA, školska godina 2007./2008. te mora poštivati pravila za izradu logotipa. Slobodno upisivanje ostalog teksta nije dopušteno. Rad mora biti isključivo rad učenika.
 
Rad šalje mentor učenika u dva formata: na e-mail adrese tajnice Državnog povjerenstva te Hrvatskog saveza informatičara .
 
Natječaj je otvoren do 25. siječnja 2008.
 
Popis radova koji su ušli u odabir naći će se na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO), Hrvatskog saveza informatičara (HSIN) te na portalu za provođenje natjecanja i smotri.
 
Rad kojeg Državno povjerenstvo za provedbu natjecanja iz informatike proglasi najboljim bit će nagrađen od strane HSIN-a.
 
Odabrani logotip biti će zaštitni znak natjecanja iz informatike i računalstva u školskoj godini 2007./2008.
 
Predsjednica Državnog povjerenstva
Antica Lovrić, dipl. ing.