DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE
 
od 12. do 14. travnja 2021.
 
Nažalost, zbog loše epidemiološke situacije, i ove godine Državno natjecanje iz informatike održava se po matičnim školama učenika, od 12. do 14. travnja prema ranije objavljenom rasporedu. Nakon provedenih školskih i županijskih natjecanja diljem Hrvatske, pravo nastupa na Državnom natjecanju iz informatike izborila su 203 učenika osnovnih i srednjih škola koji će se natjecati u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera.
 
Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski savez informatičara.
 
Hrvatski savez informatičara kao suorganizator ovog natjecanja (u kategorijama Logo, Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ, uz tehničku podršku i organizaciju računala, mreže i evaluacije), sudjeluje sa svojim najboljim stručnim suradnicima, redom bivšim natjecateljima u osnovnoj i srednjoj školi i na fakultetu, ali i priznatim profesorima i mentorima iz informatike i programiranja.
 
Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici informatika.azoo.hr, a svim natjecateljima želimo puno sreće na ovom i svim daljnjim natjecanjima.
 
Rezultati
 
Prezentacija sa zatvaranja
 
Galerija fotografija