DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE 2022
 
Hotel Imperial, Vodice
od 3. do 6. svibnja
 
Na veliku radost učenika i mentora, ove godine se Državno natjecanje iz informatike ponovo održava uživo, od 3. do 6. svibnja, u Vodicama u Hotelu Imperial. Nakon provedenih školskih i županijskih natjecanja diljem Hrvatske, pravo nastupa na Državnom natjecanju iz informatike izborilo je 216 učenika osnovnih i srednjih škola koji će se natjecati u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera.
 
Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski savez informatičara.
 
Hrvatski savez informatičara kao suorganizator ovog natjecanja (u kategorijama Logo, Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ, uz tehničku podršku i organizaciju računala, mreže i evaluacije), sudjeluje sa svojim najboljim stručnim suradnicima, redom bivšim natjecateljima u osnovnoj i srednjoj školi i na fakultetu, ali i priznatim profesorima i mentorima iz informatike i programiranja.
 
Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici informatika.azoo.hr, a svim natjecateljima želimo puno uspjehana ovom i svim daljnjim natjecanjima.
 
PROGRAM
 
REZULTATI
 
GALERIJA FOTOGRAFIJA