DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE 2023
 
Hotel Imperial, Vodice
od 18. do 21. travnja
 
I ove godine Državno natjecanje iz informatike ponovo se održava u Vodicama u hotelu Imperial, od 18. do 21. travnja. Nakon provedenih školskih i županijskih natjecanja diljem Hrvatske, pravo nastupa na Državnom natjecanju iz informatike izborio je 201 učenik osnovnih i srednjih škola koji će se natjecati u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Digitalne kompetencije, Osnove informatike i Razvoj softvera.
 
Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatski savez informatičara.
 
Hrvatski savez informatičara kao suorganizator ovog natjecanja (u kategorijama Logo, Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ, uz tehničku podršku i organizaciju računala, mreže i evaluacije), sudjeluje sa svojim najboljim stručnim suradnicima, redom bivšim natjecateljima u osnovnoj i srednjoj školi i na fakultetu, ali i priznatim profesorima i mentorima iz informatike i programiranja.
 
Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici informatika.azoo.hr, a svim natjecateljima želimo puno uspjehana ovom i svim daljnjim natjecanjima.
 
PROGRAM
 
REZULTATI
 
Logo
 
Primjena algoritama - Osnovne škole
 
Primjena algoritama - Srednje škole
 
Digitalne kompetencije
 
Osnove informatike - Osnovne škole
 
Osnove informatike - Srednje škole